۱۳۹۹ سه شنبه ۷ بهمن

معاون دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: در حال حاضر آمار بیماری کووید ۱۹ در منطقه به کمترین میزان خود رسیده است اما ما منتظر پیک شدید در هفته های آینده هستیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به بازدید اخیر معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان جیرفت جهت بررسی وضعیت بخش های این بیمارستان اظهار کرد: معاون درمان وزیر در بازدید بعمل آمده، وضعیت بخش های محل بستری بیماران مبتلا به کرونا را مطلوب و مطابق استانداردهای کشوری اعلام کردند.

رستمی ابوسعیدی با اشاره به راه اندازی بخش آی سی یو ۳ بیمارستان امام خمینی (ره) جیرفت و همچنین راه اندازی این بخش در سایر بیمارستان های منطقه به عنوان اقدامی مهم در زمینه درمان بیماران مبتلا به کرونا در جنوب کرمان یاد کرد و گفت: تجهیزات لازم جهت درمان بیماران کرونا وجود دارد و کادر درمان هم تمام تلاش خود را به کار بسته اند تا با کمترین تلفات انسانی این بیماری را پشت سر بگذاریم.

وی از کاهش آمار مبتلایان و فوتی های ناشی از کووید ۱۹ در جنوب کرمان ابراز خرسندی کرد و افزود: در حال حاضر آمار بیماری کووید ۱۹ در منطقه به کمترین میزان خود رسیده است اما ما منتظر پیک شدید در هفته های آینده هستیم  و با توجه به اینکه برای درمان این بیماری دارویی کشف نشده است کنترل این وضعیت نیازمند همکاری جدی مردم برای داشتن  کمترین میزان ابتلا و تلفات می باشد.