۱۳۹۹ شنبه ۲۹ شهريور
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۹ شنبه ۱۳ ارديبهشت   تعداد بازدید : 121


اقدامات واحد غذا در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا
 

-بازرسی از داروخانه ها،واحدهای عرضه آرایشی و بهداشتی،شوینده ها،مواد غذایی ،تجهیزات پزشکی

-معدوم کردن مواد ضدعفونی کننده قاچاق و غیرمجاز جمع آوری شده

-پیگیری صدور مجوزهای تولید در منطقه(2واحد)

-اطلاع رسانی از طریق چاپ پمفلت و توزیع پمفلت های آموزشی

-پاسخ مکاتبات دستگاه های صنعت ، معدن و تجارت و .... در خصوص تولید کالاهای سلامت محور

-هماهنگی جهت صدور مجوز برای واحدهای عرضه مواد مورد مصرف از جمله ماسک،دستکش و مواد ضدعفونی کننده (جهت تحویل کالاهای مجاز و جلوگیری از عرضه محصولات غیرمجاز و گرانفروشی)

-ارسال بخشنامه اقدامات ضروری واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس به سازمان جهاد کشاورزی ،سازمان صمت و مدیران واحدهای تولیدی

نظر شما :
captcha
ما را در فضای مجازی دنبال کنید

RSS GoogleReader