۱۳۹۹ شنبه ۲۹ شهريور

معرفی:  

آزمايشگاه کنترل مواد غذايي و محصولات آرايشي و بهداشتي مرجع قانونی در زمینه انجام آزمونهای شیمیایی و فیزیکی و میکروبی و سم شناسی بر روی انواع محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی  بر اساس استانداردهای ملی ایران ،دستورالعملها و بخشنامه های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو ،پروانه ساخت محصول و مراجع بین المللی از قبیل FCCو USP،در حال فعالیت میباشد.  این آزمایشگاه قابليت اطمينان به نتايج و رديابي داده‌هاي آزمون را از طريق ارائه خدمات آزمايشگاهي با کيفيت و به كار‌گيري رويه‌هاي حرفه‌اي مناسب و روش‌هاي استاندارد ملي و بين‌المللي و بر اساس الزامات استاندارد بين‌المللي ISO/IEC 17025:2005را به مشتريان خود نشان مي‌دهد.

 آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی این معاونت دارای نیروی های متخصص کارشناسی و کارشناسی ارشد  و Ph.Dدر رشته های میکروبیولوژی،صنایع غذایی،شیمی،پلیمر، ٰشیمی تجزیه،سم شناسی ،علوم تغذیه ،زیست شناسی و شیمی آلی ،که در طرحهای اجرایی ،آزمایشگاهی و تحقیقاتی مستقل یا مشترک با مراکز دانشگاهی و پژوهشی شرکت نموده اند ،میباشند. 

بخشهای مختلف آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی این معاونت در چهار بخش اصلی شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی ، سم شناسی و آرایشی و بهداشتی بوده و اهم فعالیتهای  انجام شده در این بخشها به شرح زیر میباشد:

     -دریافت و پذیرش نمونه ، انجام آزمون و ارسال نتایج.

     - آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی.

     - بازدید و ارزیابی از آزمایشگاههای همکار و مجاز.

     -بازدید ، تایید و کنترل آزمایشگاههای واحدهای تولیدی

 -برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارشناسان (استانی و کشوری)

  -تهیه و تدوین فرایندهای ارتقای كیفیت و برنامهاسترات‍ژیك آزمایشگاه

 -تدوین دستورالعمل‌های كاری(SOP) روش‌های كنترل وضوابط مربوط به كلیه فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی

-رعایت الزامات فنی و مدیریتی استاندارد بین‌المللی آزمایشگاهیISO/IEC 17025

-همکاری در اجرای طرح‌های تحقیقاتی و تدوین مقالاتعلمی

-همکاری با «مركز تحقیقات سلامت مواد غذایی وآشامیدنی» مستقر در معاونت غذا و دارو     

 -كنترل كیفیت مواد اولیه و فرآورده‌های خوراكی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولید داخل كشور و وارداتی به كشور

 

ما را در فضای مجازی دنبال کنید

RSS GoogleReader