۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند

ضمن خیر مقدم به دانشجویان محترم ، ورود شما را به دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تبریک عرض می کنیم.

به گزارش مفدا جیرفت ، با توجه به اینکه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 1399 اعم از ورودی مهر و بهمن 1399 بصورت اینترنتی انجام می پذیرد ، خواهشمند است به نکات ذیل توجه فرمایید.

1-پس از دریافت لیست اسامی پذیرفته شدگان توسط معاونت آموزشی از سازمان سنجش کشور ، ضروری است کلیه پذیرفته شدگان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت جهت اطلاع ازتاریخ ها و نحوه ثبت نام اینترنتی  به سایت معاونت آموزشی و فرهنگی دانشجویی مراجعه نمایند و از نحوه ثبت نام اطلاع حاصل نمایند.

2-با توجه به ثبت نام اینترنتی و عدم برگزاری کلاس های به صورت حضوری فعلا برنامه ای برای ثبت نام خوابگاه ها نمی باشد ، دانشجویان گرامی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 03443317809 تماس حاصل نمایید.

3- لازم به ذکر است دانشجویان جدیدالورد می توانند جهت اطلاع از نحوه ثبت نام و سایر اطلاعیه ها ، اخبار و فعالیت های معاونت فرهنگی دانشجویی عضو کانال مفدا جیرفت به آدرس @jiroftmefda شوند .

با توجه به اینکه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید به صورت اینترنتی می باشد، خواهشمند است فرم های زیر را دانلود و پس از تکمیل در سامانه ثبت نامedu.jmu.ac.ir بارگزاری نمایید.

برنامه کلاسی دانشجویان مامایی جدیدالورود

فرم مشخصات فردی