۱۳۹۹ چهارشنبه ۸ بهمن

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود1399

دانشجوی گرامی

با استعانت از درگاه ايزد منان و با عرض سلام به پيشگاه حضرت بقيه ا... (عج)، قبولی شما را در آزمون سراسری سال 1399به دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تبریک گفته و موفقیت روزافزون شما را در امور تحصیلی آرزومندیم.

با توجه به شیوع گسترده ویروس کویید  19در شرایط کنونی و اهمیت حفظ سلامت اساتید،دانشجویان و کارکنان دانشگاه کلیه فرایندهای آموزشی از قبیل ثبت نام و ارائه دروس تئوری جهت ارائه به دانشجویان جدیدالورود آزمون سراسری سال تحصیلی1400-1399 اعم از ورودی نیمسال اول و دوم سال تحصیلی پیش رو به صورت غیرحضوری و اینترنتی انجام میپذیرد، مراحل ثبت نام به شرح ذیل حضورتان اعلام می گردد.

مرحله اول: کلیه پذیرفته شدگان آزمون سراسری به منظور ثبت نام اینترنتی در تاریخ 1399/08/14 لغایت 1399/08/18به آدرس زیر مراجعه نمایند:

Edu.jmu.ac.ir

کد کاربری و کلمه عبور در سایت مذکور کد ملی دانشجو می باشد.

پس از وارد کردن کد کاربری و کلمه ی عبور تصویر زیر باز می شود.

مرحله دوم : مدارک لازم جهت ثبت نام غیرحضوری  و بارگزاری در سامانه

1-اسکن عکس ۴×۳ تهیه شده درسال جاری ( ارسال 6 قطعه عکس به همراه مدارک)

2-تصویرشناسنامه از تمام صفحات

3-تصویرکارت ملی پشت ورو

4-تصویر صفحه اول دفترچه بیمه (در صورت دارا بودن)

5-مدرک نظام وظیفه: آقایان مشمول  (طبق دستور العمل خواسته شده در سامانه اقدام نمایند)

آقایان غیر مشمول  بارگزاری معافیت

6- مدارک دبیرستانی مورد قبول با توجه به نوع نظام آموزشی :

1) نظام آموزشی 3-3-6 :

-   اصل مدرک یا گواهی دیپلم متوسطه دوره چهار ساله(پایه دوازدهم نظام آموزشی جدید با مهر و امضای مدیر دبیرستان با درج بخش و شهرستان محل اخذ مدرک

-   اصل مدرک و یا گواهی سال دهم و یازدهم دوره با مهر و امضا مدیر دبیرستان با درج بخش و شهرستان محل اخذ مدرک

-  اصل مدرک و یا گواهی سال دهم و یازدهم دوره با مهر و امضا مدیر دبیرستان با درج بخش و شهرستان محل اخذ مدرک

-  اصل کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان پایه دهم تا دورازدهم با امضا و مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش

2)نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی :

کارنامه دوره متوسطه وپیش دانشگاهی/گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه وپیش دانشگاهی/رسید پستی تائیدیه متوسطه وپیش دانشگاهی

7-مرحله اخذ تاییدیه مدرک تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی  :

پذیرفته شدگان می بایست با مراجعه به سامانه تاییدیه مدرک تحصیلی وزارت آموزش و پرورش به آدرس  http://emt.medu.ir  فرم مربوطه را تکمیل نموده و پس از ثبت اطلاعات و پرداخت هزینه کد پیگیری و تاییدیه پرداخت دریافت نمایند و کد پیگیری دریافت شده از سامانه مذکور را بارگزاری نمایند.

فایل های مربوطه به هر قسمت را دانلود و پس از تکمیل و اسکن بارگزاری نمایید.

در صورت نیاز به امضاء و اثر انگشت فرم مربوطه را تکمیل و پس از امضاء و اثر انگشت فایل مورد نظر را در قالب پی دی اف بارگزاری نمایید.

مرحله سوم: تکمیل فرم  ذیل توسط کلیه پذیرفته شدگان الزامی می باشد.

فرم های ذیل توسط پذیرفته شدگان دارای شرایط ذیل تکمیل گردد.

مرحله چهارم : تکمیل فرم اتمام ثبت نام

***نکته مهم:  کلیه پذیرفته شدگان در تاریخ1399/08/20 به سامانه مذکور مراجعه و در صورت پیام نقص مدرک  نسبت به رفع و اصلاح  اقدام نمایند لازم به ذکر است در صورت  عدم رفع نقص، ثبت نام شما کان لم یکن تلقی می گردد .

قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان:

پس از احراز تایید مدارک و فرم های ثبت نامی توسط کارشناس مربوطه کلیه مدارک ثبت نامی به همراه فرم ها مربوطه حداکثر تا تاریخ1399/09/01 به آدرس جیرفت میدان شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی معاونت آموزشی - اداره کل آموزش ارسال نمایید کد پستی : 7861756447  و شماره

تلفن:43316490-034  دبیرخانه معاونت آموزشی و در صورت هرگونه سوال در خصوص ثبت نام اینترنتی به واحد آی تی به شماره 43316715-034 و سوالات آموزشی به واحد اداره کل آموزش به شماره 43316714-034 تماس حاصل فرمائید.

***نکته مهم : در صورت عدم ارسال مدارک در تاریخ معین شده از ادامه تحصیل شما جلوگیری بعمل می آید

***جهت مشاهده تاییدیه انتخاب واحد از تاریخ یکشنبه 99/8/25 به

آدرس سایت http://edu.jmu.ac.ir/CAS/Account/Login  مراجعه نموده وبا

کد کاربری: شماره دانشجویی

پسورد: کدملی

وارد  سامانه شوید و تاییدیه انتخاب واحد را مشاهده نمایید.

جهت آموزش سامانه ی هم آوا وب دانشجویان اینجا کلیک نمایید.

لازم به ذکر میباشد انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود در نیمسال اول 400-99 توسط دانشگاه  صورت میپذیرد ونیازی به انتخاب واحد توسط دانشجو نیست.