۱۳۹۹ جمعه ۲۴ مرداد

ایمیل: haghighat.gholamali@gmail.com

cv

اهداف

نیاز به تحول در دانشگاه های سنتی و پذیرش نقش دانشگاه ها در توسعه اقتصادی و کارآفرینی منجر به حرکت و تلاش دانشگاههای علوم پزشکی برای  تبدیل شدن به دانشگاه نسل چهارم یعنی دانشگاهی کارآفرین، نوآور، فن آفرین با معیارهای الهی و ارزش های دینی شده است.  برای رسیدن به این مقصود مدیریت توسعه علم و فناوری سلامت به منظور توسعه ی فعالیت های فناورانه ی دانشگاهیان و ایجاد بستر مناسب جهت پیشبرد روند تحقیقات در مسیر توسعه ودست یابی به محصولات فناورانه و دانش بنیان و همچنین تسهیل فرآیند ثبت، تجاری سازی، انتقال تکنولوژی و محصولات تولید شده به صنعت و جامعه شکل گرفته است. این مدیریت در دو حوزه توسعه و ارتقای توانمندی پژوهشگران در مسیر پژوهش و فناوری و همچنین در راستای هموار سازی، نظام مند کردن و تحقق اهداف دانشگاه علوم پزشکی در ارتقاء کمی و کیفی فعالیت های مرتبط با فناوری در خدمت فناوران می باشد.

RSS GoogleReader