۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير

فرايند تكميل امتياز ويژه كرونا آزمون استخدام پیمانی مورخ 1399/11/24

فرايند تكميل امتياز ويژه كرونا آزمون استخدام پیمانی مورخ 24/11/99

اطلاعیه فرایند تکمیل فرم امتیاز ویژه کرونا

پیرو اطلاعیه تحویل مدارک واجدین شرایط آزمون استخدام پیمانی مورخ 1399/11/24 به اطلاع می رساند درخصوص دریافت و نحوه ی تکمیل فرم امتیاز کرونا ضروری است موارد زیر مورد توجه قرار گیرد:

لازم به ذکر است این فرم  صرفا توسط  آن دسته از داوطلبانی که در فرم خود اظهاری زمان ثبت نام اعلام نموده و در تصوير كارنامه اوليه خود گزينه واجد شرايط بودن براي بررسي مدارك را دارا مي باشند تکمیل گردد.

1.  دريافت فرم و تكميل اطلاعات موارد ( الف وب) توسط داوطلب (دانلود فرم)
  2. ارائه و تحویل فرم به مسئول مستقیم واحد خدمت( بیمارستان، مرکز بهداشت و فوریتهای پزشکی طبق جدول زیر)
  3. تحویل فرم  به بالاترين مقام واحد خدمت و تایید آن با توجه به مفاد بخشنامه شماره 8041 مورخ 1399/10/21 وزارت متبوع طبق جدول زیر)
  4. تحویل فرم مربوطه به معاونت درمان و بهداشت و مرکز فوریت های پزشکی توسط مسئول مستقیم واحد مربوطه
  5. پس از تاييد فرم مربوطه توسط معاونت درمان ، بهداشت و مرکز حوادث و فوریت های پزشکی فرم مذكور توسط معاونت /مدیریت مربوطه در اختيار دفتر معاونت توسعه دانشگاه قرار گيرد.
  6. ارجاع فرم تكميل شده به كميته تخصصي و بررسي شرايط داوطلبان توسط کمیته امتیازدهی کرونا دانشگاه
  7. تاييد نهايي مدت قابل محاسبه براي هر داوطلب داراي امتياز كرونا و ارجاع به نیروی انسانی دانشگاه

تذکرات:

1. تاریخ محاسبه امتیاز مربوطه از مورخ 1398/12/01 لغایت 1399/10/26  (آخرین روز ثبت نام ) می باشد
  2.  ملاک محاسبه امتیاز مربوطه حضور فعال کارمندان بدون احتساب مدت زمان مرخصی اسحقاقی ، استعلاجی ، بدون حقوق و هر گونه فاصله خدمتی می باشد .(بررسی سوابق خدمت مطابق با تایمکس و شیفت های کاری می باشد (
  3. حداقل مدت زمان کارکرد مورد تائید برای کسب امتیاز مربوطه 15 روز می باشد .
  4. واحد های ستادی موسسه اعم از حوزه ریاست،معاونت ها،دانشکده ها و .... جز مراکز درگیر کرونا نمی باشند.
  5.  داوطلبانی  که در سایر دانشگاهها خدمت نموده اند و براساس خوداظهاری  مشمول امتیاز کرونا بوده اند  ،لازم است پس از تایید نهایی فرم امتیاز کرونا توسط کمیته دانشگاه محل خدمت ، نسبت به تحویل فرم حداکثر تا تاریخ 1400/01/11 (جهت رشته های شغلی کاردانی /کارشناسی فوریتهای پزشکی ،کارشناس تحلیلگر سیستم و کارشناس شبکه ) و تا تاریخ 1400/01/15 جهت سایر رشته های شغلی به این دانشگاه اقدام نمایند.
  6. داوطلبان توجه داشته باشند درخصوص فرم امتیاز دهی کرونا نیازی به مراجعه حضوری به معاونت/مدیریت مربوطه نمی باشد.

توجه: مدت زمان تحویل فرم امتیاز کرونا  جهت رشته های شغلی کاردانی /کارشناسی فوریتهای پزشکی ،کارشناس تحلیلگر سیستم و کارشناس شبکه  که در این دانشگاه خدمت نموده اند تاریخ 1400/01/11 تمدید می گردد.

• بیمارستان
  • مراکز بهداشتی

مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی

مسئول مستقیم واحد مربوطه