۱۴۰۰ شنبه ۲ بهمن
آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۰ شنبه ۱۶ مرداد

افتتاح پروژه های بهداشتی شهرهای جبالبارز و درب بهشت جیرفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت سه پروژه بهداشتی و درمانی در جبالبارز و درب بهشت جیرفت با حضور دکتر مکارم رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دکتر اعظمی نماینده مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی و ... افتتاح شد.

دکتر مکارم رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در حاشیه افتتاح این پروژه ها اظهار داشت: مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستائی جبالبارز 10هزار نفرجمعیت را با احتساب جمعیت سیاری تحت پوشش داردکه شش خانه بهداشت هم زیرمجموعه این مرکز هستند.

وی افزود: در این مرکز ۱۰ نیرو شامل پزشک، دندانپزشک، ماما، پرستار و ... فعالیت دارند و یکی از مراکز شلوغ و پرکار است که خدمات با کیفیتی هم ارائه میدهد.

وی با بیان اینکه مرکز جامع سلامت جبالبارز جزو مراکزی بود که پیمانکار در برهه ای دچار مشکل شد اما تلاش کردیم تا هر چه سریعتر پروژه به اتمام برسد و امروز با زیربنای۵۱۰ متر مربع واعتبار۲ میلیاردو ۹۰۰ میلیون تومان به بهره برداری میرسد البته در راستای سهولت بهره برداری مردم از این مرکز باید ساخت بلوار و جاده توسط مسئولان به صورت جدی دنبال شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: تسهیلات زایمانی ساردوئیه با زیربنای۳۱۳ متر مربع و اعتباری بیش از ۲میلیارد تومان احداث و راه اندازی شد، که هزینه تجهیز ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود و با توجه به فاصله از مرکز شهرستان خدمت بزرگی برای مردم منطقه درب بهشت خواهد بود.

مکارم تصریح کرد: خانه بهداشت گور با  ۷۵مترمربع زیربنا و ۵۵۰ میلیون تومان ساخت و تجهیز شده است که بهورز بومی نیز در این خانه بهداشت حضور دارد و با احتساب جمعیت سیاری بیش از ۴۰۰ نفر را تحت پوشش دارد.