۱۴۰۳ سه شنبه ۱ خرداد
آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۱ سه شنبه ۴ بهمن

جذب ماما جهت مركز خدمات جامع سلامت گشميران شهرستان منوجان

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در نظر دارد از بين متقاضيان فارغ التحصيل كارشناسي مامايي يك نفر ماما در قالب برنامه پزشك خانواده و بيمه روستايي جهت مركز خدمات جامع سلامت روستايي گشميران  از توابع شهرستان منوجان جذب نمايد لذا از متقاضيان دعوت مي شود جهت نام نويسي به گروه گسترش معاونت بهداشتي يا واحد گسترش مركز بهداشت شهرستان منوجان  از روز سه شنبه  مورخ 4/ 11 / 1401 لغايت شنبه  8 / 11 / 1401 مراجعه نمايند.

شرايط پذيرش :

1- اولويت با افراد بومي مي باشد.

2- در صورتي كه تعداد افراد متقاضي بيشتر از يك نفر باشد پذيرش از طريق مصاحبه انجام مي شود.

شرايط مركز :

مركز  گشميران  داراي جمعيت 1952 نفر ،525 خانوار و3خانه بهداشت با پراكندگي منطقه

شرايط انجام كار :

1- الزامي بودن بيتوته ماما

2- با توجه به بعد مسافت تا مركز شهرستان (90كيلومتر) احتمال انجام زايمان يا همراهي اعزام زنان باردار در برخي مواقع

3- علاوه بر انجام وظايف مامايي مسئوليت انجام خدمات پرستاري نيز برعهده ماما مي باشد.